Descripció del projecte

 

 

Oficina Arquia Girona

Projecte
Reforma, Interiorisme

Localització
Girona

Superfície
200 m²

Data
2014

Autors
Joan Barceló, Elisabet Barceló, Julio Gil Fariña

Visualitzacions 3D
Julio Gil Fariña

Estat
Concurs

Aquesta és una proposta per al concurs d’idees de la nova oficina bancària Arquia a Girona. Arquia va adquirir un local en planta baixa i planta pis a la plaça de l’Ajuntament. Aquest immoble conté diferents elements arquitectònics d’un considerable valor històric i patrimonial. Per a nosaltres és prioritari conservar-los i potenciar-los.
La proposta per a la nova oficina Arquia a Girona es basa en tres accions:
1. Unió de l’espai mitjançant l’obertura de les parets mitgeres i la creació d’una nova connexió vertical.
2. Revalorització de l’edifici existent exposant els murs de pedra restaurats i creant uns espais que permeten gaudir dels elements més característics. Els murs de carreus i la volta catalana són visibles des de la zona d’espera i atenció al públic.
3. Inserció del nou programa basat en un mobiliari específicament dissenyat que permet el correcte funcionament de l’oficina bancària com a centre de serveis i integració de les instal·lacions.